Handelskade
Logo Logo
Woon jij hier straks ook?
Meer weten?

Gebouwd voor het goede leven

Vroeger waren hier de kantoren en drukkerij van De Gelderlander, nu verrijst er een compleet nieuwe woonomgeving. Handelskade in Nijmegen bestaat straks uit 9 markante woongebouwen met ruim 500 huur- en koopappartementen. Je vindt Handelskade aan de oostkant van Waalfront. Hier woon je rustig aan het water en dicht bij groen. Plus: je wandelt zo het centrum van Nijmegen in. De stad is je achtertuin.

Heerlijk wonen…

nieuwbouwappartementen handelskade nijmegenVan lofts en eigenzinnig ingedeelde starterswoningen tot exclusieve appartementen direct grenzend aan de Waal. Er zit veel variatie in de appartementen in Handelskade. En straks ook in zijn bewoners. De woningen hebben grote balkons die uitnodigen tot buiten zitten en te genieten van het uitzicht. En zelfs aan parkeren is gedacht: je auto stal je in de garage onder de appartementen.

… Werken en ontspannen

Van detailhandel en horeca tot sport en kantoor: deze unieke locatie biedt ook ruimte voor ondernemers. Veel van de commerciële ruimtes hebben zelfs uitzicht op de Waal. Weg uit de drukte? Midden in Handelskade komt een mooi aangelegde binnentuin, een oase van rust. En aan de havenzijde komt een fraaie wandelpromenade. Deze ligt op het westen, dat is genieten tot de zon onder gaat.

Update
Wonen in nieuwbouw zonder te wachten?
Wil jij een nieuwbouw appartement kopen maar niet lang wachten voordat je de woning kan bewonen? Het allerlaatste appartement in De Lunet is per direct beschikbaar en de laatste appartementen in Havenkraan al per 1 oktober 2016!
Nieuwsgierig?