Koningsdaal
Logo Logo
Welk huis kies jij?

Variatie in wonen in Koningsdaal

Een wijk waar iedereen elkaar van gezicht kent, met alle ruimte om je eigen leven te leiden. Dat is Koningsdaal. De ruim opgezette, groene stadswijk ligt aan de westkant van Waalfront. Beeld je eens in: heerlijk uitwaaien langs de Waal, de historie opsnuiven van het voormalige Fort Krayenhoff of een rondje hardlopen in het Westerpark. Zie jij jezelf hier al wonen?

Uitstraling van toen

Wandel je door Koningsdaal dan voelt het alsof je door Nijmegen-Oost of Bottendaal loopt. De nieuwbouwwoningen ademen de sfeer van de 19e eeuw. Ontdek de torentjes op de hoekwoningen en laat je oog vallen op de karakteristieke raampartijen. Het is de uitstraling van toen, met de afwerking van nu.

Dicht bij hartje Nijmegen
Koningsdaal wonen bij Waal en binnenstad! Dé plek om echt thuis te komen.

Volgende fase in voorbereiding

De woningen uit eerdere fases in Koningsdaal zijn ondertussen allemaal verkocht, daarom zijn wij momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van de volgende fase. Wij wilden jullie alvast een kleine impressie geven van de woningen, bekijk de schetsen hier! De volgende fase is ook geïnspireerd op Nijmegen-Oost maar dan net wat eigentijdser. Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en de Koningsdaal Facebook te liken. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?