Koningsdaal
Logo Logo
Welk huis kies jij?

Koningsdaal

Wanneer je nu door Koningsdaal loopt zijn er alweer meer woningen zichtbaar. Loop richting de Weurtseweg ter hoogte van de Albert Trouwborststraat en zie hoe mooi Koningsdaal nu al is. 

Toekomstig aanbod.

En Koningsdaal wordt nog mooier, komende jaren komt er nog genoeg aanbod. Fase 10 is nu in verkoop daarna volgt in september 2017 fase 9. Meer weten?  Wij geven je een overzicht bij planning. Welk woningtype is jouw favoriet? Meld je nu alvast aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Variatie in wonen in Koningsdaal

Een wijk waar iedereen elkaar van gezicht kent, met alle ruimte om je eigen leven te leiden. Dat is Koningsdaal. De ruim opgezette, groene stadswijk ligt aan de westkant van Waalfront. Beeld je eens in: heerlijk uitwaaien langs de Waal, de historie opsnuiven van het voormalige Fort Krayenhoff of een rondje hardlopen in het Westerpark. Zie jij jezelf hier al wonen?

Uitstraling van toen

Wandel je door Koningsdaal dan voelt het alsof je door Nijmegen-Oost of Bottendaal loopt. De nieuwbouwwoningen ademen de sfeer van de 19e eeuw. Ontdek de torentjes op de hoekwoningen en laat je oog vallen op de karakteristieke raampartijen. Het is de uitstraling van toen, met de afwerking van nu.

Dicht bij hartje Nijmegen
Koningsdaal wonen bij Waal en binnenstad! Dé plek om echt thuis te komen.
Update
Verkoop gestart!
De verkoop van Koningsdaal fase 10a is nu gestart!
Bekijk alle documenten

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?