Koningsdaal
Logo Logo

Woonbeurs Nijmegen

Ben jij erbij op zaterdag 15 april 2017?

Lees verder

Een update over de voortgang van de bouw in Koningsdaal!

Lees verder

Voortgang bouw

Een update over de voortgang van de bouw in Koningsdaal!

Lees verder

Sneakpreview

Momenteel zijn wij druk bezig met het voorbereiden van de volgende fase van Koningsdaal.

Lees verder

Update Koningsdaal

De maand november is alweer voorbij, tijd voor een update.

Lees verder

Koningsdaal ziet er al prachtig uit, maar wie hebben deze mooie woningen nu eigenlijk mede mogelijk gemaakt? Het gezicht van de bouw neemt je mee naar de bouwplaats. Vandaag lopen we een dagje mee met Robbij, voorman van de elektriciens.

Lees verder

Verkoop fase 8 gestart!

Kon jij er donderdag 15 september niet bij zijn? Geen zorgen alle informatie die je nodig hebt is op deze website te vinden. inschrijven voor de 12 Herenhuizen en 8 Stadsvilla's kan tot 22 september 12:00!

Lees verder

De laatste optanten van Koningsdaal fase 7 tekenen hun koopovereenkomst en ondertussen zijn wij alweer druk met het voorbereiden van de start verkoop van fase 8. Binnenkort is het alweer zover!

Lees verder

Kies voor een nieuwbouwhuis. Je koopt toch ook geen derdehands schoenen? Kun je die op het oog gekke vergelijking maken? Wij denken van wel. De meeste mensen kopen het liefst iets wat nieuw is. Een nieuwe auto, een nieuwe computer. Een nieuwe broek of een nieuw paar schoenen. En dat geldt, als je het ons vraagt, ook voor een nieuwbouwwoning.

Lees verder

Koningsdaal ziet er al prachtig uit, maar wie hebben deze mooie woningen nu eigenlijk mede mogelijk gemaakt? Het gezicht van de bouw neemt je mee naar de bouwplaats. Voor de bouwvakantie was het gezicht van de bouw Willem, vandaag geeft hij het stokje door aan Niels.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?