Koningsdaal
Logo Logo
15 juni 2017

Inschrijfprocedure Koningsdaal fase 10a

Op dinsdag 20 juni start de verkoop van de 10e fase van Koningsdaal in Nijmegen. Fase 10 bestaat uit deel A en deel B, beide delen staan in de brochure (wordt dinsdag uitgedeeld). Deel A gaat als eerste in verkoop op 20 juni, de start verkoop van deel B is nog niet bekend. Fase 10a omvat 20 stadsvilla's en 15 herenhuizen (bouwnummers 1 t/m 35).

Evenement

Op dinsdag 20 juni 19:00 uur tot 20:00 uur start de verkoop van Koningsdaal fase 10. Het evenement is in BREBL Waalbandijk 14 e/f, Nijmegen. Alle informatie staat vanaf a.s. dinsdag ook gewoon online! Inschrijven kan niet bij dit evenement maar gaat online, lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat.  Wij delen op dinsdag alleen de brochure uit en staan klaar voor vragen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. 

Belangrijk

Inschrijven kan alleen digitaal. Dus ook al ben je aanwezig op het evenement van aankomende dinsdag, je dient je alsnog in te schrijven voor de woningen (zie uitleg hieronder). LET OP: Afgelopen weken hebben wij gevraagd om je alvast aan te melden voor de herenhuizen en stadsvilla's fase 10.  Als je dit al gedaan hebt, kun je onderstaande stap (stap 1) overslaan en direct doorgaan naar stap 2. 

Stap 1: Meld je aan voor een woningtype

Kies het woningtype van jouw voorkeur om je in te schrijven voor de start verkoop.  Dit kan uiterlijk tot 27 juni 15:00 uur. 

  1. Ga naar het woningaanbod.
  2. Klik op het woningtype van jouw voorkeur. 
  3. Klik op het bouwnummer van jouw voorkeur. *
  4. Vul onderaan de pagina het formulier in. 

* Bij de daadwerkelijke inschrijving zoals omschreven bij stap 2 kan je maximaal 5 bouwnummers opgeven.

Stap 2: Schrijf je online voor de bouwnummers in

Op dinsdag 20 juni 17:00 uur ontvang je een e-mail met daarin een persoonlijke link naar het online inschrijfformulier. Als extra controle wordt bij het openen van het inschrijfformulier gevraagd om je postcode in te vullen. Het is daarom van belang om stap 1 goed te doorlopen, daarmee maak je namelijk de postcode bij ons bekend. Op het online inschrijfformulier vul je jouw persoonlijke gegevens in en geef je maximaal 5 bouwnummers op, waarin je interesse hebt. Je rondt je inschrijving vervolgens af door te klikken op 'Inschijving versturen'.  Let op: de inschrijving sluit op dinsdag 27 juni, 17.00 uur

Stap 3: Wacht de toewijzing van de bouwnummers af

Je hebt tot dinsdag 27 juni, 17.00 uur om je in te schrijven voor de woningen in Koningsdaal fase 10a. Na het verstrijken van de inschrijfperiode worden de woningen binnen enkele dagen toegewezen. 

Wanneer er een woning voor je is gereserveerd, ontvang je vanuit de makelaar een uitnodiging voor een verkoopgesprek. Tijdens dit gesprek zal er dieper ingegaan worden op het plan, de woning en alles wat er bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt kijken. Helaas geen woning toegewezen gekregen? Dan sta je genoteerd als reservekandidaat en word je benaderd zodra er alsnog een woning voor je beschikbaar is gekomen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?