Koningsdaal
Logo Logo

Planning Koningsdaal

Wanneer je nu door Koningsdaal loopt zijn er alweer meer woningen zichtbaar. Loop richting de Weurtseweg ter hoogte van de Albert Trouwborststraat en zie hoe mooi Koningsdaal nu al is. En Koningsdaal wordt nog mooier, komende jaren gaan er meerdere fases in verkoop. Bekijk de kaart onderaan deze pagina voor meer informatie. 

Start verkoop fase 9

In oktober 2017 gaan er 30 Herenhuizen in verkoop (fase 9). De woningen in deze fase lijken erg op de woningen die in de straten ernaast liggen. Zie onderstaande kaart voor een overzicht, meer informatie is ook te vinden in de flyer die is uitgedeeld op de woonbeurs. Interesse? Meld je aan voor deze woningen. 

Start verkoop fase 10

Dinsdag 20 juni 2017 start de verkoop van de volgende 32 Herenhuizen(drielaagse woningen) en Stadsvilla's (vierlaagse woningen) in Koningsdaal (Fase 10). Wij organiseren een evenement om de start verkoop van Koningsdaal fase 10 samen te vieren. Heb je je afgelopen weken nog niet ingeschreven voor jouw favoriete woningtype? Meld je dan nu aan voor deze woning. 

Start verkoop fase 11

In 2018 gaat het gedeelte aan de Waal in verkoop (Fase 11), deze fase bestaat uit appartementen en Stadsvilla's. Momenteel hebben wij nog geen beelden en situatieschetsen van deze fase. De prijzen van de Stadsvilla's zijn circa 450.000 euro v.o.n.  (let op: dit is een indicatie). De circa prijzen van de appartementen zijn nog niet bekend. Je kunt je nu alvast aanmelden voor deze woningen zo blijf je op de hoogte. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?