Middeldure huur Havenkade

Variatie is het sleutelwoord in Havenkade en dat is goed nieuws, want iedereen kan een nieuw thuis vinden op deze prachtige plek aan de Waalhaven in Nijmegen. Van (sociale) koop, (sociale) huur tot middeldure huur, voor elk budget een fijn appartement.

In Havenkade ontwikkelt BPD 38 2-kamer en 3-kamer appartementen, gelegen op de verdiepingen 1 t/m 7 van Thuishavens 200 bestemd voor de middeldure huur. De appartementen zijn voorzien van een complete keuken en mooi afgewerkte badkamer. De maandelijkse huur zal vanaf € 900,- bedragen.

Planning

In januari 2021 gaat de eerste paal de grond in, waarna het zeker nog tot het 3e kwartaal van 2023 duurt voordat de eerste bewoner de sleutel in ontvangst kan nemen. De verhuur van de middeldure huur appartementen zal enkele maanden voor de oplevering opgestart worden, medio 2023. Tot die tijd wordt er geen extra informatie gedeeld over deze appartementen.

Interesse?

Heb je interesse in een middelduur huurappartement in Havenkade en kun je nog even wachten? Laat dan onderaan deze pagina je e-mailadres achter, je ontvangt van ons een nieuwsbrief als de verhuur start.

  Contact
  Nieuws