IJS, in de haven!

In het bruisende Waalfront aan de Waalhaven zullen wij, de initiatief- en franchisenemers van DROOM! in Beuningen, ons gaan vestigen met een… ijssalon! Je kent ons misschien van de overheerlijke appeltaarten die we op onze vergaderlocatie in Beuningen bakken. In Nijmegen gaan we op een superlocatie een nieuw bedrijfsconcept uitrollen.

Wie zijn wij?

Voor veel bedrijven, organisaties en zzp’ers binnen en buiten de regio is onze in 2016 geopende vergaderlocatie in Beuningen inmiddels een vast adres. Nijmegen wordt voor ons een nieuwe stap, al gaan we die zetten op de voor ons vertrouwde manier. Dat betekent dat we in de ijssalon mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een springplank naar werk bieden, naar (zelf)- waardering. Bij ons krijgen medewerkers het gevoel ertoe te doen, het besef onderdeel te zijn van de maatschappij.

Havenkade Nijmegen

Wat gaan we doen?

Behalve ambachtelijk ijs zullen we een overzichtelijk assortiment van overheerlijke lunch- en to go-gerechtjes aanbieden. Daarnaast zijn flexwerkers welkom om aan de tafels in onze binnenruimte plaats te nemen. Voor de bewoners van de omliggende nieuwbouw willen we een huiskamer worden, net aan de rand van het stadscentrum. Een gemoedelijk trefpunt, met ongedwongenheid en inclusiviteit als basis.

Aandacht en ambacht

Het ijs dat we in de ijssalon gaan aanbieden, komt tot stand volgens een ambachtelijk maakproces. Dat is namelijk hoe we de dingen graag doen; met aandacht. Aandacht voor de mens, aandacht voor het product. Dat levert immers, zo ervaren wij dagelijks, de mooiste resultaten op.

  Voorzieningen
  Duurzaamheid