Appartement uitgelicht!

11 februari '21

Door bijzondere vorm van de toren in Havenkade krijgen de appartementen zelf ook een bijzondere plattegrond. Met name de appartementen in de scherpe hoek van de toren aan de zijde van de Waalhaven zijn uniek in vorm. Deze appartementen (type T-04) hebben een fijn inpandig balkon dat uitkijkt over de Waalhaven, de levendigheid van Waalkwartier en het stromende water van de Waal zelf.

In de woonkamer stroomt het daglicht naar binnen door de ramen die reiken van plafond tot vloer en rondom aanwezig zijn. Of je nu in de keuken staat te koken of aan het relaxen bent in de zithoek, je hebt overal een heerlijk uitzicht. Dit geeft je een vrij gevoel!

Het mooiste uitzicht

Uiteraard is ook dit appartement van alle gemakken voorzien. Een compleet uitgeruste keuken, een badkamer met douchehoek, een apart toilet, inpandige berging en technische ruimte en 2 volwaardige slaapkamers. Hier is het wakker worden met het mooiste uitzicht van Havenkade, de Waalhaven en de Waal.

Interesse?

Ben jij verliefd geworden op dit heerlijke appartement? Bekijk dan het actuele aanbod op de website en vraag vrijblijvend een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via chat, mail of telefonisch. We staan je graag te woord.

Actueel aanbod
  Contact
  Actueel aanbod