De digitale conciërge van Dijkkwartier

20 oktober '22

Ga jij straks wonen in één van die prachtige appartementen van Thuishavens 100? Dan wordt bestellingen ontvangen of zelfs je overhemden laten strijken, heel eenvoudig met de Bringme box; de digitale conciërge van Havenkade. Hieronder lees je enkele mogelijkheden waarop dit slimme alles-in-één systeem straks je wooncomfort als bewoner flink verhoogt.

Makkelijk en veilig pakketjes ontvangen

Is er een pakketje voor je onderweg? De bezorger kan via de digitale conciërge eenvoudig binnenkomen en gegarandeerd het pakket afleveren in de Bringme Box. Dus geen pakketjes bij de buren of een nieuw bezorgmoment als je niet thuis mocht zijn. Jij haalt je pakket contactloos op in de entreehal op de begane grond van Thuishavens 100 wanneer het jou uitkomt. Makkelijk en veilig! In de video hiernaast zie je hoe dit in zijn werk gaat.

Onverwacht bezoek? Geen probleem!

Een vriend was in de buurt en dacht je een spontaan bezoekje te brengen, maar je bent net even boodschappen doen. Met de digitale conciërge loop je elkaar niet mis. De Bringme Bell belt je op je mobiel zodat je een tijd af kunt spreken. Vervolgens open jij op afstand de voordeur voor je vriend zodat hij alvast binnen bij je thuis op je kan wachten. In de video hiernaast zie je hoe deze slimme oplossing werkt.

Eén sleutel voor alles

Dikke, rinkelende sleutelbossen behoren tot het verleden met de digitale conciërge. Je hebt namelijk maar 1 sleutel waarmee je niet alleen je voordeur opent, maar ook je post en pakketjes ophaalt, tussendeuren opent én de lift aanroept. Wat een gemak! Bekijk de video hiernaast om je een volledig beeld te vormen van alle voordelen van deze slimme sleutel.

Een veilig gevoel met respect voor social distancing

Als de toekomstige bewoners van Thuishavens 100 straks het gemak van de digitale conciërge van Bringme ervaren, is dat met respect voor social distancing. Dit gaat verder dan alleen contactloos en veilig pakketjes ontvangen en retourneren. De antibacteriële toplaag van de box, handenvrije alcogel dispenser, 24/7 camerabeveiliging en led-nachtverlichting zorgen voor ook voor een veilig gevoel in de entree. Alles nog even in het kort op een rij:

  • De antibacteriële Bringme Box neemt post en pakketjes aan en tekent af in jouw plaats;
  • Met een superhandige app om alles te regelen;
  • Bewoners, bezoekers en koeriers kunnen hun handen ontsmetten met de handenvrije alcogel dispenser;
  • Eén sleutel voor alle deuren, zelfs voor de lift;
  • Een AI Guard-videocamera bewaakt de entree 24/7, met beeldopslag.
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Heb je een vraag? Bekijk de veel gestelde vragen