Een appartement inclusief keuken

5 oktober '20

Nagenoeg alle koop-appartementen in Havenkade worden opgeleverd met een spiksplinternieuwe keuken met Siemens apparatuur. Dat is goed nieuws toch? Benieuwd naar jouw keuken?

Fantastische kok? Of veelvuldig magnetron gebruiker?

Of je nu waanzinnig kunt koken of nog een eitje laat aanbranden en dus liever veelvuldig gebruik maakt van de magnetron, een goede keuken heb je nodig. Bij alle appartementen zit een keuken bij de v.o.n. prijs inbegrepen. De 3-kamer en 4-kamer appartementen een moderne keuken, greeploos en voorzien van een composiet werkblad. De beide penthouses hebben een stelpost voor de keuken in de vrij-op-naam-prijs inbegrepen en zelfs de 2-kamer appartementen en lofts zijn van alle gemakken voorzien.

Havenkade Nijmegen
Havenkade Nijmegen
Havenkade Nijmegen

Met Siemens kan iedereen koken!

Of je nu een keukenprins- of prinses bent of juist iemand die liever even snel iets simpels opwarmt. In alle gevallen is het van belang dat de keuken van alle gemakken is voorzien. Alle appartementen krijgen standaard een inductie kookplaat, afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een volledig geïntegreerde vaatwasser en een koelkast of koelvries combinatie van Siemens. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de 5 jaar garantie die op alle apparatuur zit. 

Havenkade Nijmegen
Havenkade Nijmegen
Havenkade Nijmegen

Liever een andere keuken?

Is de keuken niet naar je smaak? Of heb je andere wensen? Je kunt het straks allemaal bespreken met jouw persoonlijke keukenadviseur in LIV. Liever helemaal zelf je eigen keuken(leverancier) kiezen? Dat kan. Je mag er namelijk ook voor kiezen om de woning zonder keuken op te laten leveren. Ga naar jouw favoriete bouwnummer om de impressie van de keuken en de flyer te bekijken.

  Contact
  Woningaanbod