Elektrische deelauto’s in Havenkade

29 november '22

De parkeermogelijkheden in en rondom de Havenkade zijn beperkt. Voor (aanstaande) bewoners van Havenkade is het bezitten van een (tweede) eigen auto wellicht overbodig, vanwege de nabije ligging van het centrum van Nijmegen en het Centraal Station. Toch zal het wel eens voorkomen dat je er een nodig hebt, bijvoorbeeld voor het vervoeren van spullen. Als duurzame oplossing investeren BPD, Talis en Portaal daarom samen in deelmobiliteit.

image alt

OnzeAuto

Exclusief voor de bewoners van de Havenkade komen er vanaf december elektrische deelauto’s. Deze komen te staan op een vaste parkeerplek met laadpaal in de parkeergarage. De elektrische voertuigen worden aangeboden door OnzeAuto. Met een mobiele app kun je de auto’s eenvoudig reserveren, openen en sluiten. Als bestuurder ben je goed verzekerd en betaal je alleen voor het gebruik. Zo ben je al snel goedkoper uit dan met een eigen auto en wordt jouw C02 uitstoot fors verlaagd.

Halverwege december komen de eerste twee deelauto’s in de parkeergarage te staan. Als het gebruik toeneemt, worden er extra deelauto’s bij geplaatst. Je kunt overigens tot 3 maanden vooruit reserveren, zo grijp je bijna nooit mis.

Rij-tegoed cadeau

OnzeAuto biedt diverse abonnementen met een rij-tegoed, evenals een proefabonnement. Ieder abonnement is maandelijks opzegbaar. Als nieuwe deelnemer ontvangt ieder huishouden bovendien €50 rij-tegoed cadeau. Zo kun je de auto’s kosteloos en vrijblijvend uitproberen.

Meer informatie is te vinden op de website van OnzeAuto. Toekomstige bewoners van Havenkade kunnen zich als hoofdgebruiker of huisgenoot inschrijven via onderstaande link.

www.onzeauto.com/samenslimrijden/havenkade 

Ik heb een vraag Contact
Meer over Havenkade Nieuws