Een thuishaven voor iedereen

22 juli '20

Aan de Waalhaven wordt een nieuw stuk skyline toegevoegd aan de stad Nijmegen, Havenkade. Op deze prachtige locatie worden maar liefst 324 appartementen gerealiseerd in zeer uiteenlopende categorieën. 122 appartementen, van lofts tot penthouses, gaan in de verkoop en vind je op deze website.

image alt

Gebouw A

Het meest in het oog springende gebouw, op de kop van Havenkade, wordt 70 meter en 22 verdiepingen hoog. Hier vind je 51 3-kamerappartementen vanaf € 382.500,- v.o.n., 4 4-kamerappartementen vanaf € 620.000,- v.o.n. en 2 fantastische penthouses die uitkijken over de Waal en de stad Nijmegen vanaf € 1.100.000 v.o.n. Alle appartementen worden opgeleverd met een luxe keuken en complete badkamer.

Naar woningaanbod
image alt

Gebouw B

In dit complex worden 38 middeldure huurappartementen en 20 koopappartementen gerealiseerd. Kies jij één van de 18 3-kamerappartementen vanaf € 395.000,- v.o.n. of ga je voor één van de 2 4-kamerappartementen vanaf € 399.000,- v.o.n. Alle appartementen hebben vrij uitzicht over de Nijmeegse stad of de Waalhaven.

Naar woningaanbod
image alt

Gebouw C

Hier wordt groots denken beloont! 40 2-kamerappartementen en 5 lofts vanaf € 220.000,- is dit gebouw rijk. Alle woningen worden compleet met keuken en badkamer opgeleverd, je hoeft alleen nog maar na te denken over welke kleur je op de wanden wilt en voor welke vloer je gaat. Een heerlijke woning om je wooncarrière te starten, alleen of samen met je partner.

Naar woningaanbod

Schrijf je in!

Hebben de indrukwekkende artist impressies je interesse gewekt? Schrijf je dan in als belangstellende voor dit project door jouw naw-gegevens achter te laten onder het woningtype van jouw voorkeur. We houden je de komende tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Havenkade middels onze e-mail nieuwsbrief.

  Contact
  Schrijf je in!