3D configurator Havenkade: hoe werkt het?

19 november '20

Het is zover. De 3D configurator van Havenkade is gereed! In de configurator zie je in een overzicht alle woningen en kun je om het het hele complex of een individueel bouwnummer heen draaien. Zo kun je bijvoorbeeld de zonligging van de balkons bekijken, maar ook tot hoe laat je zon op je dakterras hebt in de zomer. Klik daarvoor op de zonnestudie, rechts onderin naast de noordpijl.

Bekijk de configurator

Je kunt de verschillende verdiepingen selecteren in het venster aan de zijkant. Als je op het tabblad woningen klikt, kun je vervolgens de individuele appartementen selecteren. Je ziet hier de kenmerken en de verkooptekeningen.

Met deze woonconfigurator kan je zelf online jouw nog te bouwen droomwoning of appartement bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak van het complex af en kijk van bovenaf de woningen in. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen. Klik, kijk en bewonder.

Bouwnummers vrij!

Heb jij geklikt, gekeken en bewonderd? Er zijn nog enkele bouwnummers direct beschikbaar. Bel, mail of chat met ons voor meer informatie en vrijblijvend een optie. We staan je graag te woord.

  Contact
  Actueel aanbod