Het mag weer!

30 juni '21

De terrassen zijn weer open, het zonnetje schijnt (meestal), we kunnen er weer op uit. Waalfront bruist! Heb je zin in een goede kop koffie of een lekkere maaltijd? Denk dat eens aan First Things First, De Meesterproef, Stoom of al die andere heerlijke plekken en geniet van alles wat Waalfront te bieden heeft.

Ben je gek op kwaliteitskoffie? First Things First is een specialty coffee bar waar je geniet van koffie van de hoogste kwaliteit: In een huiselijke en industriële sfeer komen ontspanning, werk, muziek en vers eten samen.

Goed bier, goed eten, en een goede sfeer staan centraal bij STOOM, hét brouwersrestaurant van Nijmegen. Hier geniet je van een van de vele bieren die ze op de tap hebben van kleine binnen- en buitenlandse brouwerijen en bestel je van de goedgevulde hap- en menukaart!

Bij restaurant De Meesterproef kun je in industriële sfeer genieten van heerlijk eten en drinken volgens oude ambachten en van lokale producten

Waalfront Nijmegen

Gekocht in Havenkade?

Heb je een appartement gekocht in Havenkade en al langs de notaris geweest? Vergeet dan niet je voucher in te leveren bij deze 3 bedrijven en geniet van je tourtje door Waalfront.

  Meer nieuws
  Actueel aanbod