IJs in de Haven van Nijmegen!

31 januari '23

Medio april 2023 opent DROOM! de deuren van hun gloednieuwe ijssalon ‘DROOM!ijs’ aan de Waalhaven in Nijmegen. Het Waalfront is door de jaren heen herontwikkeld naar een schitterend woongebied nabij het centrum van Nijmegen. De ijssalon vestigt zich in de entree van de Havenkade, de karakteristieke woontoren van ruim 70 meter hoog. Een landmark in Nijmegen, waar zij met de ijssalon hun stempel hopen te drukken in Nijmegen-West.

Wie zijn zij?

Voor veel bedrijven, organisaties en zzp’ers binnen en buiten de regio is de in 2016 geopende vergaderlocatie in Beuningen inmiddels een vast adres. Nijmegen wordt voor DROOM! een nieuwe stap, al gaan ze die zetten op de voor hen vertrouwde manier. Dat betekent dat ze in de ijssalon mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een springplank naar werk bieden, naar (zelf)- waardering. Bij DROOM! krijgen medewerkers het gevoel ertoe te doen, het besef onderdeel te zijn van de maatschappij.

Nieuwbouw Nijmegen

DROOM!ijs

Wordt een ijssalon waar op ambachtelijke wijze ijs wordt bereid. Zo is de basis van het roomijs rauwe melk die zij bij een melkveehouder in Bergharen halen. Daarnaast komt er ook een ruim assortiment van vegan smaken. Dat is namelijk hoe ze de dingen graag doen; met aandacht. Aandacht voor de mens, aandacht voor het product. Dat levert immers, zo ervaren zij dagelijks, de mooiste resultaten op. Tevens kunnen gasten bij de ijssalon terecht voor een goede kop koffie van Blommers en een heerlijke lekkernij. Natuurlijk ontbreekt de befaamde DROOM! appeltaart niet in het assortiment!

www.droom-ijs.nl

  Contact
  Nieuws