De ijssalon aan de haven komt er!

8 april '21

Wonen in het appartementencomplex Havenkade is al een feestje, maar wordt nóg leuker! In de entreehal van de hoogste woontoren aan de Waalhaven vestigt zich namelijk definitief… een ijssalon! Onlangs tekenden BPD en horecabedrijf DROOM! de overeenkomst voor de vestiging van de ijssalon in de plint van de woontoren. Straks geniet je hier dus van allerlei ambachtelijk gemaakte ijssoorten.

image alt

IJs in de 'plint'

De ijssalon komt op de begane grond in de entreehal van de hoogste toren van appartementencomplex Havenkade, in het nieuwe stadsdeel Waalfront. Vanwege de prominente ligging aan de haven en de vele wandelende en fietsende passanten, krijgt deze ‘plint’ een multifunctionele invulling. Het toevoegen van een horecavoorziening als DROOM! zorgt voor de nodige levendigheid in het havengebied, waar veel woningen en bedrijven komen. Het ijs wordt in de ijssalon gemaakt, maar je kunt hier straks ook terecht voor lunches en een goede kop koffie.

Maatschappelijk toegevoegde waarde

In de ijssalon van DROOM! worden mensen ingezet met afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee biedt de onderneming, met reeds een franchise-locatie in Beuningen, maatschappelijk toegevoegde waarde. Volgens ontwikkelingsmanager Henri Schimmel van BPD is de coaching en ondersteuning van de medewerkers een extra motivatie om de samenwerking specifiek aan te gaan met DROOM!
Franchisenemer Rob van Kessel van DROOM! is blij met deze kans in Havenkade. "Het overgrote deel van het team heeft ondersteuning nodig op de werkvloer om hopelijk uiteindelijk binnen de reguliere arbeidsmarkt actief zijn. De kans die BPD ons biedt, betekent dat wij nog meer mensen een passende werkplek kunnen bieden die midden in de maatschappij staat en er dus echt toe doet."

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wil je hier wonen? Bekijk het woningaanbod