Maak alvast kennis met de makelaars

16 oktober '20

Je hebt straks de mogelijkheid om het volledige aankoopproces voor een appartement in Havenkade fase 1 digitaal te doorlopen. Je kunt zelfs je handtekening onder de koopovereenkomst digitaal zetten. Maar, als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat nog wel? Ja natuurlijk, er zijn er zelfs meerdere om je door het aankoopproces heen te lopen. We stellen ze, bij deze, graag aan je voor.

Hans Janssen Garantiemakelaars

Janneke Wenting is als kandidaat-makelaar al zeer geruime tijd werkzaam bij Hans Janssen Garantiemakelaars in Nijmegen, gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Janneke is voor BPD ook betrokken bij de verkoop van woningen en appartementen in Koningsdaal en Park Fort Krayenhoff en is daarmee zeer bekend met de projecten in Waalfront - Nijmegen.

Havenkade Nijmegen

Hans Janssen Garantiemakelaars
St. Canisiussingel 19 H
6511 TE Nijmegen
Tel: 06-10934555
Mail: nieuwbouw@hansjanssen.nl

LIV Wonen

Lysette Bosch en Yvette Gosselink zijn beiden als WoonCoach werkzaam in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Naast de verkoop van nieuwbouwwoningen en – appartementen begeleiden zij de individuele kopers bij het maken van hun persoonlijke wensen in de uitvoering van de woning. Inmiddels hebben zij al vele kopers van nieuwbouwprojecten begeleid, waaronder recent de kopers van het project Historische Tuin in Lent.

LIV Wonen
Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen
Tel: 085-0707700
Mail: wooncoach@livwonen.nl

Havenkade Nijmegen
  Veel gestelde vragen
  Contact