Stand op de bouwplaats van Havenkade

30 juni '22

Het is weer tijd voor de maandelijkse timelapse van Havenkade. Kijk en geniet mee, alle gebouwen worden steeds mooier zichtbaar aangezien steeds meer steigers zakken.

Thuishavens 100

In Thuishaven 100 is het metselwerk is gereed. Op het dak worden de nodige installatietechnische voorzieningen aangebracht. Ook is de gevel-onderhoudsinstallatie geplaatst.

Inmiddels is ook een start gemaakt met het monteren van de aluminium buitenkozijnen in de oost- en westgevel. De kozijnen in de noord- en zuidgevel zijn al tijdens de ruwbouw meegenomen. Omdat hiervoor de steiger telkens een verdieping zakt is nu al een klein stukje van het gebouw zichtbaar geworden. De verwachting is dat de steigers halverwege november volledig afgebroken zullen zijn.

Thuishavens 200

De gevels zijn al uit de steigers en de balkonhekken zijn gemonteerd. De afbouw is in ver gevorderd stadium. Zowel de tegelzetter als de spuiter zijn gereed. De afbouw van de algemene ruimten is in volle gang. Zo zijn de houtwolcementplafonds aangebracht in de fietsenstallingen en bergingen.

Thuishavens 300

Ook in Thuishaven 300 is het metselwerk gereed en zijn de gevels steigervrij. De balkon- en galerijhekken zullen nog voor de bouwvakantie gemonteerd worden.
Afbouw van de appartementen is vergevorderd. Het stucwerk, spuitwerk en
tegelwerk is gereedgekomen. De bouw van het gezamenlijke dek is afhankelijk van de voortgang van de overige blokken. Naar verwachting starten ze met de bouw van het dek net na de bouwvakantie.

  Contact
  Nieuws