Planning Havenkade

Aan de rand van de Waalhaven komen enkele duurzame en stijlvolle gebouwen. Hier komen appartementen in diverse vormen en maten van huur (ontwikkeld door Talis en Portaal) tot middeldure huur en koop (ontwikkeld door BPD) voor een mooie mix aan doelgroepen. Gebouwen die qua sfeer aansluiten op de bestaande appartementen in de aangrenzende Handelskade. 

image alt

Alle fases in verkoop

De verkoop van Havenkade fase 1, 2 en 3 is gestart. Nagenoeg alle appartementen zijn toegewezen, wij feliciteren alle optanten met de optie op hun droom appartement. Naar verwachting wordt het eerste appartement in het derde kwartaal van 2023 opgeleverd. Er zijn nog enkele appartementen direct beschikbaar. Interesse? bekijk het actuele aanbod en vraag vrijblijvend een optie aan via de website.

Huur appartementen Havenkade

In Havenkade worden 77 huur appartementen ontwikkeld door Talis en 87 huur appartementen door Portaal, in diverse oppervlakten en prijs-categorieën. De start bouw van Havenkade staat gepland voor het eerste kwartaal van 2021. Zodra de huurwoningen gereed zijn, zullen deze via Entree.nu worden aangeboden.

Hoe werkt dat? Woning kopen
Welke woning kies je? Woningen