Planning Havenkade

Aan de rand van de Waalhaven komen enkele duurzame en stijlvolle gebouwen. Hier komen appartementen in diverse vormen en maten van huur (ontwikkeld door Talis en Portaal) tot middeldure huur en koop (ontwikkeld door BPD) voor een mooie mix aan doelgroepen. Gebouwen die qua sfeer aansluiten op de bestaande appartementen in de aangrenzende Handelskade. 

Middenhuur in Havenkade

De bouw van de appartementen in Havenkade is al een tijdje bezig en de oplevering van de middenhuur appartementen van Thuishavens 200 komt in zicht. De officiële verhuur van deze 38 appartementen start begin december 2022. Wil je kans maken op een van deze prachtige woningen? Schrijf dan alvast in als belangstellende via onderstaande button!

Middenhuur in Havenkade
image alt

Alle fases uitverkocht

Alle koopappartementen in Havenkade zijn verkocht, wij wensen alle toekomstige bewoners van deze prachtige plek aan de Waalhaven een fijne bouwtijd toe. Naar verwachting worden de eerste appartementen in het derde kwartaal van 2023 opgeleverd. 

Huur appartementen Havenkade

In Havenkade worden 77 huur appartementen ontwikkeld door Talis en 87 huur appartementen door Portaal, in diverse oppervlakten en prijs-categorieën. De bouw van Havenkade is gestart in het eerste kwartaal van 2021. Zodra de huurwoningen gereed zijn, zullen deze via Entree.nu worden aangeboden.

Hoe werkt dat? Woning kopen
Welke woning kies je? Woningen