Handelskade
Logo Logo

Handelskade uitstekend bereikbaar

Wie een appartement in Handelskade koopt, loopt zo het centrum in. Het Nijmeegse Centraal Station ligt eveneens op loopafstand. Vanuit je ondergrondse parkeergarage rijd je gemakkelijk via de stadsbrug De Oversteek de snelweg op. Ook voor je dagelijkse hardlooprondje langs de Waal, woon je hier ideaal.

De bus, trein of fiets

Handelskade is met de fiets en het openbaar vervoer erg goed te bereiken. Het Nijmeegse stadscentrum ligt direct naast deze nieuwe wijk in Waalfront. Het centraal station is slechts 5 minuten lopen. Verder stoppen bussen 5 en 85 dichtbij. Alles voor jouw gemak. Een fietstochtje langs de Waal begin je vanaf de ingang van je appartementencomplex.

De auto en parkeren

Met de auto ben je zo via de Weurtseweg bij stadsbrug De Oversteek en in no time op de snelweg. Handelskade zelf wordt een autoluw woon- en werkgebied. Bewoners parkeren in de parkeergarages onder de gebouwen. Visite kan terecht op parkeerterrein ‘De oude stad’ of kiezen voor een goedkoper alternatief: parkeren net buiten de stad en vervolgens de comfortabele Waalsprinter (bus) nemen naar Handelskade.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?