Handelskade
Logo Logo

Handelskade: dicht bij voorzieningen

Hier woon je nieuw, maar wel tegen het bruisende centrum van Nijmegen aan. Je staat direct in de oudste winkelstraat van Nederland. En uiteraard biedt het stadscentrum veel restaurants en cafés voor een geslaagd avondje uit. Fijn dat je lopend terug naar huis kunt. Voor recreatie en ontspanning hoef je de wijk niet uit. En wat is er nog meer in de buurt?

Parkeren

Handelskade wordt een autoluw gebied. Dit betekent geen auto’s op straat. Natuurlijk heeft bijna iedereen tegenwoordig een auto. Daarom parkeren bewoners gemakkelijk in de ondergrondse parkeergarage bij hun nieuwbouwappartement.

Winkels en horeca

In Handelskade is straks ruimte voor restaurants en winkels. Tot het zo ver is, lift je mee op wat er in de buurt is. Het bruisende stadscentrum ligt aan je voeten. Ga hier uitgebreid shoppen: kleine ondernemers en grote ketens wisselen elkaar af in de Lange Hezelstraat. Ook de supermarkt is hier te vinden. Puf uit met een drankje op een van de vele terrasjes.

Recreatie en ontspanning

Midden in de stad wonen, betekent niet dat je geen groen om je heen hebt! Centraal in Handelskade komt namelijk een prachtige binnentuin. De tuin biedt bewoners van Handelskade volop gelegenheid voor ontmoeting. Aan de havenzijde van Handelskade kom je straks je buren tegen op de fraaie wandelpromenade. Hier kun je ’s avonds heerlijk zitten, lopen en genieten van de ondergaande zon terwijl je uitkijkt over de Waal.

Sporten

Sportief of graag actief? Voor een rondje hardlopen is het Kronenburgerpark de aangewezen plek. Even verderop is er een sportschool en natuurlijk zijn er in Nijmegen ook de nodige verenigingen en clubs waar je je bij kunt aansluiten. Vanuit je nieuwe appartement in Handelskade kun je eigenlijk alle kanten op. Met stip op 1 staat natuurlijk de Nijmeegse 4-daagse. Meedoen?

Cultuur

In de binnenstad van Nijmegen vind je maar liefst 9 musea en ook een prachtig filmhuis, LUX. In Waalfront ligt de nieuwste hotspot: de voormalige Honigfabriek. Het complex ligt ten westen van Handelskade. Je vindt hier sportscholen, restaurants, cafés, creatieve ondernemers, kunst én cultuur.

 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?