Inschrijfprocedure Kompas

Op dinsdag 30 mei start de verkoop van de laatste 6 appartementen in Handelskade. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat en hoe je in aanmerking komt voor een woning!

Stap 1: Meld je aan voor een woningtype

Kies al vóór 30 mei het woningtype van jouw voorkeur om je in te schrijven voor de start verkoop.

  1. Ga naar het woningaanbod.
  2. Klik op het woningtype van jouw voorkeur.
  3. Klik op het bouwnummer van jouw voorkeur. *
  4. Vul onderaan de pagina het formulier in. 

* Bij de daadwerkelijke inschrijving zoals omschreven bij stap 2 kan je maximaal 5 bouwnummers opgeven.

Inschrijfformulier

Stap 2: Schrijf je online voor de bouwnummers in

Op dinsdag 30 mei rond 17:00 uur ontvang je een e-mail met daarin een persoonlijke link naar het online inschrijfformulier. Als extra controle wordt bij het openen van het inschrijfformulier gevraagd om je postcode in te vullen. Het is daarom van belang om stap 1 goed te doorlopen, daarmee maak je namelijk de postcode bij ons bekend. Op het online inschrijfformulier vul je jouw persoonlijke gegevens in en geef je maximaal 5 bouwnummers op, waarin je interesse hebt. Je rondt je inschrijving vervolgens af door te klikken op 'Inschrijving versturen'.  Let op: de inschrijving sluit op woensdag 7 juni om 17.00 uur.

Stap 3: Wacht de toewijzing van de bouwnummers af

Je hebt tot woensdag 7 juni, 17.00 uur om je in te schrijven voor de woningen in Handelskade Kompas. Na het verstrijken van de inschrijfperiode worden de woningen binnen enkele dagen toegewezen. 

Wanneer er een woning voor je is gereserveerd, ontvang je vanuit de makelaar een uitnodiging voor een verkoopgesprek. Tijdens dit gesprek zal er dieper ingegaan worden op het plan, de woning en alles wat er bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt kijken. Helaas geen woning toegewezen gekregen? Dan sta je genoteerd als reservekandidaat en word je benaderd zodra er alsnog een woning voor je beschikbaar is gekomen.

Ik heb een vraag! Contact
Welk woningtype heeft jouw voorkeur? Woningen