Veel belangstelling start verkoop Handelskade!

Woensdag 11 juni zijn we gestart we met de verkoop van de eerste 69 appartementen aan de Handelskade in Nijmegen. De start van de verkoop vond plaats vanuit de oude Honigfabriek vlak naast de bouwlocatie.

Tijdens de verkoopbijeenkomst wonnen honderden belangstellenden informatie in over de woningen. Vele geïnteresseerden maakten daarnaast gebruik van de mogelijk tot voorinschrijving.

De appartementen aan de Handelskade bevinden zich in 2 gebouwen direct aan de Waal. Woonplezier van 65 m2 tot 160 m2 en koopsommen vanaf € 195.000 tot € 575.000. Bekijk hier het woningaanbod in Handelskade!>>

Veel belangstelling start verkoop Handelskade!

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor een (of meerdere) bouwnummer(s) van uw voorkeur. Staat u bovenaan bij een bouwnummer, dan wordt u benaderd voor een gesprek om alles met u op een rij te zetten en bij akkoord de koop-/ aanneemovereenkomst aan te gaan.

Start bouw

Met de bouw is gestart in maart 2014. Het totale complex wordt opgeleverd in 2018. Henri Schimmel, ontwikkelingsmanager bij Bouwfonds Ontwikkeling: ‘De appartementen zijn uniek gelegen aan de Waalkade en dicht bij het centrum. Deze start verkoop laat opvallend veel vraag zien voor het wonen op deze plek.

Iets voor jou? Woningen
Meer weten? Contact