Actuele stand Handelskade

Heb je al gezien hoe snel de bouw van Handelskade gaat? Het is alweer januari en de bouw is weer een stuk verder. Tijd voor een nieuwe video! Je vindt de video onderaan deze pagina. 

Voortgang

In de video (onderaan deze pagina) zie je dat Dock II al bijna gereed is. De grote grijze terrastegels worden gelegd en de entree van Dock II met prachtige 'huisnummerbordjes' is zelfs al klaar. In Batavia worden de kozijnen geplaatst en bij de Kadekraan zijn ze bezig met het metselwerk. De eerste werkzaamheden voor het pad aan het water zijn ook al uitgevoerd (Waalhaven). 

Voortgang bouw Dock III

Dock III begint al aardig zijn vorm te krijgen. In de video zie je hoe de gevelelementen worden geplaatst. Ook is VORM is bezig met de wapening en mechanische ventilatie. Op de plaatjes in de video kun je de tunnelbekisting goed zien. Tunnelbekisting is een speciaal soort bekisting voor beton, waarbij de wanden en de daarop liggende vloer in één keer worden gestort en de volgende ochtend kan worden 'ontkist''. Deze handeling wordt dagelijks herhaald en zo kan de betonnen casco van Dock III in een rap tempo gemaakt worden. 

Nieuw aanbod!

In Handelskade Dock III zijn nog diverse appartementen beschikbaar. De bouw is net gestart en de appartementen zullen voor het einde van 2017 al worden opgeleverd. Ben jij op zoek naar een prachtig nieuwbouwappartement direct aan de Waal? Heb je geen zin om te breken en te verbouwen? In Dock III  is alles op maat en smaak. Jouw smaak! Je kan namelijk zelf jouw keuken en badkamer kiezen. Heb jij een vraag over Dock III of wil je graag bezichtigen? Bel dan naar Hendriks Makelaardij via 024 - 381 82 50, Hermsen Garantiemakelaars via 024 - 323 3200 of Hans Janssen makelaars via 024 - 3 244 244.

Welke zijn nog beschikbaar? De appartementen
Bij wie kan ik terecht voor vragen? Contact