Viermaal feest in Handelskade

Afgelopen maand mei was er veel te vieren in Handelskade. Zo ging Dock III in verkoop, vierden wij in de volle zon de oplevering van het gebouw Lunet en werd het bereiken van het hoogste punt van gebouw de Havenkraan gevierd. Ook kwam de Giro d’Italia 2016 langsgefietst.

Start verkoop Dock III

Donderdag 12 mei ging gebouw Dock III in verkoop. Dankzij een virtual reality bril was het mogelijk om het uitzicht vanuit Dock III te bekijken. De brochure werd met veel enthousiasme uitgedeeld door de makelaars. Verder was het adviesteam van Rabobank Rijk van Nijmegen aanwezig om hypotheekadvies te geven. Momenteel zijn er 32 woningen Dock III in verkoop. Benieuwd naar de brochure ?

Hoogste puntviering Havenkraan 

Daarnaast werd het bereiken van de hoogste punt van gebouw De Havenkraan gevierd. Het imposante gebouw De Havenkraan bestaat uit 10 verdiepingen en dat is een mooie mijlpaal, een goede reden voor een hapje en drankje.

Sleuteloverdracht De Lunet

Verder kregen de nieuwe bewoners van De Lunet op deze zonnige donderdagmiddag hun sleutel op een speciale manier overhandigd. De symbolische sleutel werd overhandigd via een flyboarder. De flyboarder gaf als een echte stuntman een spectaculaire show weg. Deze show filmde hij vanuit de lucht en is op de Facebook van Handelskade te bekijken.

Giro d’Nijmegia

De laatste viering heeft een internationaal karakter. De derde etappe van de Giro d’Italia 2016 vond plaats tussen Nijmegen en Arnhem. De renners verzamelden in de vroege morgen op de Waalkade en scheurde vlak langs de Handelskade. De dag ervoor hadden de tienduizenden supporters al gezien hoe Kittel de tweede etappe in Nijmegen won. Het was een memorabel weekend en wij zijn blij dat Handelskade er een klein beetje deel van uitmaakte. Wat was mei een gezellige maand, wij zijn benieuwd wat juni Handelskade te bieden heeft.

Proef de sfeer Handelskade
Meer weten? Contact