Havenkade
Logo Logo

Wat is jouw droomwoning?

Wijk in ontwikkeling

Havenkade: wonen tussen dynamiek en rust

Na een gezellige avond in de Nijmeegse binnenstad zie je van onder het spoor jouw appartementencomplex opdoemen. Het gebouw steekt af tegen de roodgekleurde avondlucht. Je groet nog even de bistro-eigenaar die zijn terras binnenhaalt. Aangekomen bij je woning hoor je slechts het golvende water van de Waal. Je schudt de dynamiek van de stad van je af en komt thuis. Dat is de vrijheid van wonen in Havenkade.

Hoe wil jij wonen?

Aan de rand van de Waalhaven, achter de Waalbandijk, komt een appartementencomplex. Een duurzaam en stijlvol complex dat qua sfeer aansluit op de bestaande appartementen in de aangrenzende wijk Handelskade. Maar hoe het er verder uit komt te zien? Dat laten we graag over aan jou! Woon je het liefst in een ruime studio of juist in een appartement met veel kamers? Laat het ons weten via de enquête en stel het ideale gebouw samen. 

Doe mee aan de enquête

Woon je het liefst in een ruime studio of juist in een appartement met veel kamers? Laat het ons weten via de enquête en stel het ideale wooncomplex samen. 

>> Vul de enquête in

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Welkom!
We heten je van harte welkom op de website van Havenkade. Wil jij straks in deze nieuwe wijk in Waalfront wonen? Laat ons weten hoe jouw droom appartement er uit ziet!
Enquête invullen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?