Havenkade
Logo Logo

Goed voorzien in Havenkade

In de wijk Havenkade woon je naast de levendige binnenstad van Nijmegen. Hier vind je een gevarieerd winkelaanbod en eindeloos veel restaurants en cafés. Ook rond jouw appartementencomplex komen straks fijne horecagelegenheden. Verderop in Waalfront vind je op het Honigcomplex ook voldoende vertier, gecombineerd met ondernemen, sport en cultuur. Woon je in Havenkade dan heb je heel veel voorzieningen binnen handbereik!

Winkels

De binnenstad van Nijmegen ligt aan je voeten. Ga uitgebreid shoppen of pik een visje mee van de markt. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Spar in het centrum (aan de Lange Hezelstraat) of duik dieper Nijmegen Oud-West in voor de Jumbo.

Eten en drinken

Een terrasje pakken is niet moeilijk in de stad met een groot terrasaanbod. In Waalfront vind je ook de leukste horecagelegenheden. Onder meer Restaurant De Meesterproef in het Honigcomplex en restaurantjes aan de Waalhaven in de wijk Handelskade. En ook in Havenkade zelf is straks ruimte voor horeca.

Cultuur en creativiteit

Kom langs in dé hotspot van Waalfront: het Honigcomplex. De voormalige fabriek ligt op een steenworp afstand van Havenkade. Je vindt hier sportgelegenheden, restaurants, creatieve ondernemers, kunst én cultuur. Even verderop vind je nog een multifunctionele voormalige fabriekshal: de Vasim. Bezoek hier eens een voorstelling, concert of festival.

Sport en recreatie

Zin in een potje beachvolleybal? Daarvoor hoef je niet naar de kust maar gewoon naar De Beachfabriek aan de Waalbandijk. Of leef je uit bij crossfit Waalfront of in een van de sportscholen in de buurt. Ren of wandel je liever een rondje, dan heb je de keuze uit het stadse Kronenburgerpark of het Westerpark.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?