Iris Penthouses altijd goed bereikbaar

Iris is onderdeel van het centrum van Nijmegen. Het leven speelt zich af langs de Waal, eroverheen en in de binnenstad. Natuur en strandjes vind je aan de overkant van het water, terwijl de bruisende stad achter de Hezelpoort op je wacht. Steek de Waalbrug of de Oversteek over om te genieten van cultureel, culinair en creatief Nijmegen.

Na lange reizen, onderweg voor werk en ander avontuur is het fijn om alles zo dicht bij thuis te vinden. Wandel op een mooie dag naar het Honigcomplex en het Thermenplein waar horeca, sportmogelijkheden en diverse winkels te vinden zijn.

Met de auto

Bij de penthouses horen 2 parkeerplaatsen in de beveiligde garage. Jij kunt veilig en droog binnendoor van voordeur naar auto bewegen. De A15 en de A73 bereik je in 10-12 minuten. Schiphol, Amsterdam en Den Haag zijn 1,5 uur rijden. De wereld ligt aan je voeten.

Met de fiets

Nijmegen is een heerlijke stad om doorheen te fietsen, met goede fietsverbindingen. In nog geen 5 minuten fietsen, sta je vanuit Iris onder de Stevenskerk. Of fiets eens richting het noorden, daar vind je prachtige natuur van de Ooijpolder en heuvellandschap rondom de Duivelsberg in Berg en Dal. Je fiets kan je stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging naast de entree van het gebouw waar je woont in Iris.

Waar staat Iris voor? Visie
Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen