Omringd door anders en anderen

Iris laat zich niet vangen. Iris is vrij gebleven en vrijgevochten. Jij bepaalt! Je eigen koers, hoe je woont en van welke kleurrijke elementen van het Waalfront je geniet. Hier woon je áán de Waal en zie je vanaf je terras de boten in een levend schilderij voorbijvaren. Je doet en ontmoet. Maar alleen als je daar zin in hebt. Want Jij bent Iris.

image alt

Kwaliteit

Soms is er behoefte aan luxe. Een gezellige borrel met leuke mensen. Sfeervolle loungemuziek en een glas mojito. Naar buiten! Stap je voordeur uit, de lift in en geniet van de uiterwaarden en de stad of blijf lekker thuis op het dakterras met prachtig uitzicht op De Waal. De nacht vervangt de dag. De uren vliegen voorbij. Een heerlijke plek om te zijn. En dan te bedenken dat dit jouw thuis is.

Hier vind je het wel

De hele wijk bestaat uit meer dan 365 woningen en appartementen die gefaseerd worden verkocht. De gebouwen, de typen woningen en hoe je uitkijkt verschillen, waardoor je zelf kan kiezen hoe je straks het leven wil vieren. Auto’s zie je hier maar weinig. Die staan in de garage onder de grond, zodat kinderen ongeremd kunnen spelen en wandelaars de baas zijn op straat. Hier ben je vrij!

image alt

Mystiek

De haven voelt als een andere wereld. De steigers en boten waarvan sommige bewoond, geven een unieke sfeer aan deze plek. De mist die je over je heen ziet trekken. Terwijl je vanuit je woonkamer naar buiten kijkt, zie je dat er een vader aankomt wandelen op de pier. Uit enthousiasme rent zijn kind de pier op om hem een knuffel te geven. Af en toe komen schepen binnen en vertrekken weer, zo is er altijd wel iets anders. Wat een rijk gevoel om dit vanuit je nieuwe thuis te kunnen bewonderen.

Fietsen of lopen? Bereikbaarheid
Hoe wil jij wonen? Actueel aanbod