Iris beweegt...

Iris beweegt zich graag vrij tussen stad en natuur, tussen Waal en cultuur. Waar Iris wil, gaat Iris. Of het ver is of dichtbij, maakt niet uit. Kwaliteit telt. En die vindt jij dicht bij huis. Kom mee in de wereld van Iris en ontdek het zelf.

image alt

Uit

Het Honigcomplex wordt gezien als de hotspot van Waalfront. Hier vind je First Things First, De Meesterproef waar je culinair geniet in industriële sfeer en STOOM voor beer & food. Iets verderop is er het stoere NYMA waar events worden georganiseerd en allerlei ondernemers zich tijdelijk gevestigd hebben. Of haal je culturele hart op in de stadsschouwburg bij een prachtige dansvoorstelling of een fantastisch concert in De Vereeniging. In Nijmegen heb je keuzes te over!

Laat Iris zich verleiden?

Met zo’n fijn thuis moet het ook wel heel leuk zijn, wil Iris zich laten verleiden om eropuit te trekken. Nijmegen en het Waalfront doen hun best met de groenzone langs het water, het Waalstrandje, het Wester-en Kronenburgerpark en de Waalhaven. Even helemaal niets, dat maakt soms zo blij.

image alt

Sportief hart

Ben jij een Iris die graag in shape blijft? Sporten kan vlakbij, binnen en buiten, bij NYMA, onder de brug de Oversteek, maar ook bij de Harbor Gym. De Waal lonkt vanaf je terras. Heerlijk om langs het water hard te lopen of steek de brug over en doe een yogasessie op het strand, of ga verder en fiets over de eindeloze dijk tot je hoofd he-le-maal leeg is. Als we Iris mogen geloven is de ‘full moon’-tocht over de Spiegelwaal met sup iets wat je als inwoner van het Waalfront gedaan moet hebben. Laat Iris ook jouw sportieve hart sneller kloppen?

Een gewone dag uit het leven van…

Net zoals je in een mediterraan stadje in de ochtend een vers brood haalt bij de bakker, zo leef je hier het leven ook. Iris profiteert namelijk van alles wat er in de buurt is.. Kies een plek aan de Waalhaven voor je eerste kop koffie to go voordat je doorwandelt naar de stadsbakkerij in het centrum van Nijmegen. Lunchen in de zon met een broodje in het Honigcomplex en ’s middags met je laptop werken op een strandje aan de Waal. Een gewone dag uit het leven in een paar minuten lopen vanaf Iris’ thuis!

Hoe kom ik thuis in Iris? Bereikbaarheid
Wanneer start de verkoop? Planning