De perfecte indeling volgens Jorine Tieleman

28 mei '22

Binnenhuisarchitect Jorine Tieleman heeft een aantal indelingsmogelijkheden voor de Iris Penthouses uitgewerkt. Ze laat aan de hand van ingerichte plattegronden zien wat er allemaal mogelijk is. Vaak kan er heel veel, wat je zelf niet voor mogelijk had gehouden. Aan de hand van deze plattegronden wordt duidelijk hoe één van de penthouses jouw hotspot in Iris kan worden. Deze maand The Ruby in the spotlight.

Optie 1

Bij deze plattegrond heeft Jorine er voor gekozen om de woonkamer en de keuken vrij en open met elkaar te verbinden, een echte eyecatecher is hier het aquarium als roomdevider. Zo kan je na een lange werkdag op de bank ploffen en toch contact houden met je lief die heerlijk voor je staat te koken. Samen kun je genieten van het uitzicht over de stad en de Waal. De keuken met een groot kookeiland in het midden van de ruimte, waardoor je altijd in verbinding staat met de eethoek en zithoek. Wel zo fijn als je visite hebt! Een grote kastenwand bied meer dan genoeg opbergruimte voor al je keukengadgets. Verder is de masterbedroom lekker ruim met vrijstaand bad om te genieten van de ondergaande zon en een heuse wellness. Daarnaast vind je nog een ruime slaapkamer met eigen badkamer en een werkkamer. En de rest? Dat spreekt voor zich, The Ruby is met recht de parel van Iris.

Plattegrond Iris

Optie 2

In deze plattegrond zijn de keuken en de woonkamer omgedraaid, gescheiden door een kastenwand en ensuite deuren. Het eetgedeelte is groot genoeg om je straks uren tafelen met vrienden, want er is genoeg ruimte voor een grote eettafel. Uitgegeten en lekker loungen? Laat de boel de boel en plof neer op je comfortabele bank en zet een spannende film op. De slaapkamers zijn identiek qua grootte en hebben ieder een eigen inloopkast en luxe uitgeruste badkamer. Wat wil je nog meer?

Iris Pethouses
  Contact
  Nieuws