Exclusief interieuradvies van Perry Hanssen

2 mei '24

Hebben de penthouses bij jou ook een speciaal plekje in je hart en ga jij er helemaal voor? Dan heb ik goed nieuws voor je. Bij de koop van één van deze 3 unieke penthouses in Ruby krijg je 2 uur exclusief interieuradvies van Perry Hanssen.

image alt

Wilde dromen worden werkelijkheid

In 2015 startten Perry en Marieke Hanssen samen Hanssen Interior Design. Het team bestaat uit bruisende creatievelingen, samen delen ze de passie voor interieur, architectuur en design. Precies waar ik ook zo van hou! Perry Hanssen gaat samen met jou (en je partner) aan de slag om jouw woonwensen en persoonlijke stijl optimaal terug te laten komen in jouw interieur. Elk detail neemt hij mee, waar komt de eettafel, waar ga je ontspannen met zicht op de Waal en aan welke verlichting moet je denken. Je wildste interieurdromen worden werkelijkheid.

Perry Hanssen Interior Design

Perry en zijn team gaat samen met jou alle ruimtes in jouw droompenthouse onderzoeken, al schetsend en filosoferend kom je tot een pakket van wensen en eisen. Elke ruimte is uniek en samen vormen ze jouw verhaal. Na een sessie van 2 uur ga je naar huis met een eerste schets vol met ideeën. Een mooie start om al jouw dromen waar te maken, cadeautje van mij aan jou.

Liefs Iris

Vragen? Neem contact met ons op
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod