Klaar om te koken

12 december '23

De keuken moet een praktische plek zijn om te kunnen koken en om spullen te kunnen opbergen, vind ik. Ook omdat het steeds vaker de plek is waar je samenkomt met vrienden en familie om het leven te vieren. Daarom heb ik samen met SieMatic extra veel aandacht gegeven aan de keuken: de indeling, de vormgeving, maar ook met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Wanneer je kiest voor een penthouse in Iris dan is deze compleet met een keuken.

Industriële architectuur

De architectuur van Iris is heel divers en gebaseerd op de voormalige industrie aan de Waal. De materialen die gebruikt worden zoals glas, steen en stalen balken maakt de architectuur van Iris zo robuust en stoer. Voor de ontwerpers van SieMatic is dit de inspiratie geweest voor het samenstellen van de keukens die speciaal ontworpen zijn voor de appartementen en woningen van Iris.

Zelfbewust en duurzaam

SieMatic keukens zijn degelijk en duurzaam. De keukenmeubelen worden gecertificeerd energie-neutraal geproduceerd en het hout dat wordt gebruikt voor het maken van de keukenmeubelen komt uit FSC gecertificeerde bossen. Een SieMatic keuken is een investering in de toekomst, want de keukenmeubelen kunnen gemakkelijk meer dan 25 jaar mee.

Hoe jij woont bepaal je zelf

Voor elke woningtype hebben de ontwerpers van SieMatic een keukenontwerp bedacht dat is afgestemd op de ruimte. Om het jou gemakkelijk te maken hebben de interieurarchitecten al een aantal kleur&sfeer keuzes gemaakt. Heb je eenmaal je koopcontract getekend, dan word je uitgenodigd om in Waardenburg naar de showroom van Huysinc te gaan om jouw droomkeuken samen te stellen, helemaal naar jouw smaak en wensen. Huysinc is projectleverancier van alle keukens van Iris. Zij geven advies, maken samen met jou een ontwerp en zorgen voor de levering en plaatsing van jouw keuken.

Tenslotte kun je ook kiezen voor advies van een interieurarchitect. Ik werk graag samen met Jenny Niens en Perry Hanssen van Hanssen Interior Design in Aarle-Rixtel. Zij hebben een inspirerend appartement in Havenkade ingericht. Je kunt met hen een afspraak maken om dit appartement te gaan bekijken en samen ideeën uit te wisselen en plannen te maken. Lees er alles over in de blogs van “Iris Verhuisd”

Liefs, Iris

  Contact
  Aanbod