Wonen tussen stad en water

25 april '22

Kies voor een nieuw begin in het Waalfront, kies voor Iris. Een plek voor reuring met het stadscentrum om de hoek. Een plek voor rust met het kabbelende water voor de deur. Bij Iris komen uitersten bijeen. Er is een ruime keuze uit moderne woningen en appartementen met zicht op binnenstad en Waal. Omgeven door traditionele plekken met een verhaal. De diversiteit staat centraal.

Iris heeft een plek voor jou en jullie

Wandel in no-time naar het centrum of in één brug naar het groen. Waar je ook behoefte aan hebt, het is er voor jou. De heerlijke geuren van omliggende restaurants. De prikkels van diverse culturen. Het gevoel van de voeten in het zand of van de vloer. Hier hoeft niets, maar kan een hoop, en dat is nu juist het mooie.

We zien jou. Grote denkers met minimale woonwensen, kleine dromers met plannen tot de hemel. Iris heeft een plek voor jou en jullie.

Op de hoogte blijven?

Iris heeft een plek voor iedereen, ook jij kunt hier je vleugels uitslaan. In de komende maanden, voor de zomer van 2022, wordt deze website verder uitgebreid met informatie over de verschillende penthouses die Iris rijk is. Wil jij niets missen, schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief. Je hoort dan als een van de eersten wat Iris allemaal voor je in petto heeft.

Ik heb een vraag! Contact
Bekijk het aanbod aan penthouses in Iris Actueel aanbod