Planning

Kies voor een nieuw begin met Iris. Een plek waar iets te doen is, met de bruisende binnenstad om de hoek. Een plek voor rust, met kabbelend water voor de deur. Bij Iris komen uitersten bijeen. Er is keuze uit unieke Penthouses aan de Waal. Omgeven door historische plekken met een verhaal. De diversiteit staat centraal. Hier hoeft niets, maar kan een hoop. En dat is nu juist het mooie.

De eerste 4 Penthouses in Iris worden vanaf de zomer van 2022 te koop aangeboden, dan start ook de bouw van de parkeergarage. Iris laat zich niet in een hokje plaatsen. In de eerste helft van 2024 worden de eerste woningen opgeleverd, de opleveringen lopen door tot de eerste maanden van 2025.

Zelf kiezen en bepalen, dat typeert Iris en daar krijg je dan ook de ruimte voor.

image alt

Mijn eigen huis

Wil je een woning kopen in Iris? Maak dan een persoonlijk account aan in Mijn Eigen Huis. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen en appartementen in verkoop zijn, zijn hier ook de formulieren te vinden waarmee je een bieding kunt doen. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis.

Mijn eigen huis
Ik heb een vraag Contact
Ik wil alles weten over Iris Nieuws