Jouw penthouse financieren

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Als je een financiering nodig hebt, kan partner van Iris Penthouses 'LIV Hypotheken' je hierin ondersteunen en adviseren.

Als je een penthouse toegewezen hebt gekregen, kunnen we de optie voor je vastleggen. Dit kan onder de voorwaarde dat de financiering van de woning al getoetst is. Dit kan vanzelfsprekend via je eigen financieel adviseur. Hij/zij kan een document opstellen waarin staat dat u – bij het door u opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor je gewenste woning kunt lenen of met eigen middelen kunt betalen. Als service bieden we je een vrijblijvend gesprek aan met de Chiel Burgers van LIV Hypotheken om het document op te stellen.

 

image alt

LIV Hypotheken

Jouw huis. Dé plek waar je jarenlang veranderingen meemaakt, groeit, ontwikkelt en leeft. Heerlijk alleen, met je partner of met kinderen. De plek waar jij je veilig en thuis voelt. Chiel begrijpt als geen ander wat er komt kijken bij het aankopen van een woning.

Chiel zit al 20 jaar in het financiële vak en is naast hypotheekadviseur tevens financieel planner. Hij bruist van de ideeën en kan met een hypotheekaanvraag écht zijn creativiteit kwijt. Briljant idee óf complex vraagstuk? Neem contact op met Chiel om persoonlijk te sparren over jouw mogelijkheden.

Telefoon: 06-238 064 96
E-mail: [email protected]

Meer weten? Veel gestelde vragen
Iets vragen? Neem contact op