Penthouse kopen in Iris? Maak een persoonlijk account aan

Als je straks een Penthouse wil kopen in Iris dan kan dat alleen als je een persoonlijk account heeft aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen zijn en zijn alle verkoopstukken binnen handbereik. Hoe handig is dat?

Wat zijn de voordelen?

  • Persoonlijke gegevens kun je zelf wijzigen
  • Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • Al je favoriete woningen bij elkaar
  • De status van het project en van je favoriete woningen bekijken
  • Alle documenten van je favoriete woning(en) bij elkaar.

Hoe werkt het

Lees stap-voor-stap hoe je een account aanmaakt en hoe je jouw favoriete woningen en wensenlijst beheert. Ben je samen met je partner geïnteresseerd in een woning? Maak dan 1 account aan met 1 geldig e-mailadres. Het heeft geen zin om elk een eigen account aan te maken. Bij jouw persoonlijke gegevens in jouw account kun je de gegevens van je partner invullen.

Maak een account aan

Een account aanmaken is heel eenvoudig. In een paar stappen ben je in jouw persoonlijke omgeving die je zelf kunt bekijken en beheren wanneer dat jou uitkomt.

Je klikt op het poppetje bovenin of op het hartje bij het bouwnummer onder het woningaanbod. In het inlogscherm vul je jouw naam, e-mailadres en gewenst wachtwoord in. Er wordt nu een bericht gestuurd naar het opgegeven mailadres. 

Ben je als stel geïnteresseerd in een woning? Dan maak je samen 1 account aan op 1 e-mailadres.

Account

Bevestig je account

Om zeker te weten dat jij zelf het account hebt aangemaakt, ontvang je een e-mail om je account te bevestigen. Het is belangrijk om dat binnen 24 uur te doen, anders wordt je interesse voor het project verwijderd. Nadat je jouw account hebt bevestigd, kun je meteen inloggen in Mijn Eigen Huis.

Inloggen maar!

Na het bevestigen van je account log je in. Jouw initialen zie je op de plek waar eerst het poppetje stond. Ga je naar de website terug dan zie je ook daar jouw initialen en het hartje bij jouw favoriete woning(en) is nu rood.

Jouw account beheren

Na het inloggen kun je jouw persoonlijke gegevens beheren, berichten lezen, documenten bekijken en als de verkoop is gestart jouw optie accepteren en het koopproces starten. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet en je hebt nog geen persoonlijk account? Maak er dan snel een aan.

Meer weten? Veel gestelde vragen
Jouw thuis financieren Bereid je voor