Penthouse kopen in Iris

De verkoop van Iris Penthouses verloopt in 2 fases: allereerst de exclusieve presale, gevolgd door de verkoop van de penthouses. Voor de presale doorloop je de volgende stappen:

1. Aanmelden

Wil je als eerste in aanmerking komen voor het Penthouse van jouw keuze? Meld je dan nu aan door je gegevens achter te laten onder het penthouse van jouw voorkeur op de website. Na jouw inschrijving bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusief presale evenement waar we je meer vertellen over de unieke Penthouses en graag al jouw vragen beantwoorden. Als het evenement al is geweest wanneer jij je inschrijft dan kan je ook terecht bij de makelaar of het klantcontactcentrum van Iris via de website.

2. Presale

Bij Iris Penthouses staan de prijzen in de presale fase niet vast. Voor de verschillende Penthouses zijn minimale vanaf-prijzen bepaald. Deze vrij op naam-prijzen zijn inclusief 2 parkeerplaatsen. Geïnteresseerden kunnen zodra de verkoop is gestart per e-mail een bod kenbaar maken gedurende een vastgestelde periode, door het biedingsformulier dat in de Mijn Eigen Huis omgeving is te vinden in te vullen. Informatie hierover en de voorwaarden waaronder de bieding kan worden gedaan, worden vooraf kenbaar gemaakt. De verkoop bij inschrijving gebeurt onder de voorwaarden van NVM.

3. Bieden

Biedingen kunnen gedurende de inschrijfperiode worden ingediend. De verkoper accepteert vervolgens het meest interessante bod. Dit kan de hoogste bieding zijn, maar bijvoorbeeld ook een bieding met de beste voorwaarden, zoals ‘zonder voorbehoud financiering’. Meer informatie over de biedingsprocedure lees je in de consumentenfolder verkoop- bij Inschrijving van NVM.

4. Toewijzing

De bieder die een penthouse toegewezen krijgt, krijgt gedurende een vooraf vastgestelde periode een optie op het Penthouse. In die periode blijft het Penthouse gereserveerd en kan een gesprek met de makelaar plaatsvinden. Daarna wordt de koop- en aannemingsovereenkomst opgesteld en ondertekend.

Iets vragen? Neem contact met ons op!
Wanneer zijn de appartementen gereed? Planning Iris