2 binnentuinen, 2 karakters

28 maart '22

Wie leeft rond Iris combineert buiten leven met de binnenstad, met het centrum op loopafstand en groene binnentuinen binnen handbereik. Iris is de plek waar vanuit je ondernemend de wereld in kunt of je talenten in de luwte ontdekt. Hier gebeuren dingen, dat voel je.

image alt

Rust of reuring?

De binnentuinen van Iris springen meteen in het oog, twee binnentuinen met elk een eigen karakter. Stel je eens voor, elke dag wakker worden met een idyllisch zicht op je privé tuin of balkon én de gezamenlijke binnentuin. In Iris ervaar je één oase van groen en merk je niets van de geluiden buiten het gebouw als je dat niet wil. Aan jou de keuze, rust of reuring?

De beide binnentuinen van Iris worden aangelegd met zo min mogelijk verharding, zodat er maximaal ruimte is voor vogels en insecten Er worden inheemse en nectarrijke struiken en planten geplaatst met een rijke variëteit, speciaal geselecteerd als voedselbron voor vlinders. Er worden ook bomen gepland ter bevordering van de biodiversiteit.

image alt

Privé en gemeenschappelijk

De privétuinen van de stadswoningen krijgen allemaal pergola’s als tuinafscheiding, hier worden klimplanten tegenaan geplaatst om een zo groen mogelijk beeld te behouden en toch privacy te bieden. Aan het eind van elke tuin, op de scheiding tussen privé en gemeenschappelijk, wordt een element geplaatst waar je op kunt zitten en waar je klein tuingereedschap, speelgoed of tuinkussens in kan opbergen.

Groen en veilig

In Iris kom je geen auto’s tegen, deze staan allemaal geparkeerd ondergronds in de grote parkeergarage. Als bewoner van Iris fase 1A kun je tegen een vergoeding een parkeer abonnement afsluiten en je auto ondergronds parkeren. Zo blijft Iris groen en veilig.

  Contact
  Nieuws