De voordelen van een appartement in Iris

28 april '22

In Iris komen vele prachtige appartementen met ieder hun unieke eigenschappen. Mooi uitzicht, een balkon of terras, 2, 3, of 4 kamers. Of je nu samen woont, kinderen hebt, of ze zijn juist net uitgevlogen, er is plek voor iedereen.

Kijken en bekijken

Woon je in een appartement dan heb je het voordeel dat je kunt genieten van de gezellige drukte op straat zonder dat er iemand op je bord kijkt wanneer jij geniet van je maaltijd. De hoogste appartementen bevinden zich op maar liefst op de 21e, waardoor je vanaf grote hoogte naar buiten kunt kijken zonder inkijk in je huis te hebben. En daar komt jouw voorkeur om de hoek kijken want, als het appartement niet te hoog ligt, heb je nog contact met de straat en de binnentuinen, zonder dat je privacy er onder lijdt. Maar zit je hoger in een gebouw dan heb je vaak een prachtig uitzicht. De keuze is aan jou.

Aan de rand van de binnenstad

Een ander voordeel is de locatie van Iris, dat op loopafstand van de binnenstad van Nijmegen is gelegen. Daarnaast loopt je zo naar de Waalhaven voor een frisse neus Of prik je een vorkje bij Loetje of de Meesterproef in het Honigcomplex. Ideaal toch?

Sneller schoon en minder onderhoud

Wat dacht je van het voordeel van minder oppervlakte en alles op één verdieping met schoonmaken? Geen gesjouw met stofzuigers en emmers. Muziekje aan en je vliegt door de woning! In een mum van tijd is hij schoon en opgeruimd. Is dat geen heerlijk idee? Want laten we eerlijk zijn: er worden maar weinig mensen echt blij van al het poetswerk dat je steeds maar bij moet houden. Hoe minder, hoe beter wat ons betreft. En in dezelfde lijn van schoonmaken ligt onderhoud. Je woont in een nieuwbouwwoning dus de eerste jaren heb je er geen omkijken naar. Daarna regelt de VvE (Vereniging van Eigenaren) het onderhoud waar je maandelijks voor spaart middels je servicekosten, ideaal toch? Meer tijd om een lekker drankje te gaan doen op het terras in de stad.

Een veilig gevoel

Met wonen in een appartement kies je voor wonen met meerdere mensen in één gebouw. Het is makkelijker om contact te maken met andere bewoners omdat je de galerij met elkaar deelt maar ook in de lift en het trappenhuis kom je andere bewoners tegen. Een beetje sociale controle helpt bij het gevoel van veilig wonen.

  Contact
  Nieuws