2-kamer appartement

€ 310.000 - € 315.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Jouw plek langs de kade, waar je uitkijkt op de Waal of op de binnentuin. Dat is thuiskomen in Iris. De plek waar je slaapt, kookt, leeft en creëert. Iris’ heeft 2-kamer appartementen voor iedereen. Wonen op grote hoogte of met de voeten op de grond, een aantal appartementen hebben een buitenruimte. Jouw toekomstige thuis in Nijmegen.

In verkoop

2-kamer appartement

€ 310.000 - € 315.000
ca. 48 - 61 m2
2 kamers
Stadsverwarming
stadsleven
image alt

Jouw keuken in Ruby

De 2-kamer appartementen in Ruby hebben geen stelpost in de vrij op naam prijs opgenomen en worden in basis zonder keuken opgeleverd. Er is wel een mooi ontwerp gemaakt voor een hele gunstige prijs á € 5700,-


Voor dit bedrag krijg je een fijne Iris basiskeuken waar uiteraard voldoende kastruimte met greepjes in verwerkt zit om al je potten, pannen en voorraad in te kunnen opbergen. Verder vind je in deze aanbieding een werkblad met wasbak en kraan, een combimagnetron met turbo heteluchtfunctie, een vaatwasser, een inductiekookplaat, een afzuigkap met koolstoffilters en een koelkast, alles van het merk Pelgrim. Afhankelijk van het appartement kan de keuken in een rechte- of in een hoekuitvoering worden geplaatst.

image alt

Reuring

Het is 20.30 uur op een zwoele zomeravond. Terwijl je de auto parkeert na een drukke dag werken, hoor je in de verte muziek, gelach en gezelligheid. Kinderen, die eigenlijk al op bed moeten liggen, zijn met elkaar aan het spelen. Ouders zijn aan het lachen, sommigen aan het dansen. Voordat je het weet is het 00.00 uur en ben je je drukke dag volledig vergeten. Het besef dat dit niet eenmalig is, maar dat je hier woont geeft een goed gevoel. Wat een avond. Een avond waarop je buren vrienden zijn geworden.

Alternatief aanbod