Hoekappartement #437

€ 542.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen in een ruim appartement in Nijmegen met uitzicht over de Waal en de Oversteek. Klinkt als een droom niet? In dit hoekappartement met 3 slaapkamers en een balkon in Ruby in Iris heb je meer ruimte voor jouw leven! Autoluw wonen en toch vlakbij het Honigcomplex en het centrum van Nijmegen waar de reuring is. Zo wandel je in no time naar het centrum of naar het groen. Welkom in Iris!

Verkocht

Hoekappartement #437

€ 542.500
ca. 102 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 13 m2 Balkon
stadsleven
image alt

Jouw keuken in Ruby

De hoekappartementen worden standaard geleverd met een Iris comfort keuken. Dit ontwerp heeft naast veel kastruimte ook een royaal werkblad om lekker uitgebreid te kunnen kokkerellen. Afhankelijk van het type appartement krijg je een rechte of een hoekkeuken en is deze voorzien van o.a. een koelkast, multifunctionele oven met magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap met recirculatiesysteem, volledig geïntegreerde vaatwasmachine, wasbak en kraan. Alle apparatuur is van Siemens. Helemaal klaar om heerlijk te koken.

image alt

Kwaliteit

Eens in de zoveel tijd is er behoefte aan luxe. Een gezellige borrel, sfeervolle lounge-muziek en een glas mojito. Stap je voordeur uit, de lift in en geniet van je terras met prachtig uitzicht over De Waal. De nacht vervangt de dag. De uren vliegen voorbij. Een heerlijke plek om te zijn.

Alternatief aanbod