Doorzonappartement uitgelicht!

15 november '19

De meeste appartementen in Waalkroon I en Waalkroon II zijn inmiddels verkocht, er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar waaronder een aantal heerlijk comfortabele doorzonappartementen.

Indeling

De doorzonappartementen herken je meteen aan de comfortabele indeling met aan de voorzijde een balkon aan één van de slaapkamers en aan de achterzijde een balkon aan de woonkamer met uitzicht over de Waal.

Dit appartement is met de lift of de trap bereikbaar vanuit de centrale hal en heeft in de parkeerkelder een gereserveerde parkeerplaats voor 1 auto. De hal van deze woning geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer met keuken en balkon is gelegen op het noorden en heeft prachtig uitzicht over de Waal. De beide slaapkamers zijn gelegen aan de andere kant van je woning, één ervan heeft een balkon op het zuiden, dat is heerlijk wakker worden.

Koningsdaal Waalfront Nijmegen

Afwerking

Dit appartement wordt compleet en luxe afgewerkt. In de v.o.n. prijs is standaard een keuken opgenomen die van alle gemakken is voorzien. Een vaatwasser, combimagnetron, inductie kookplaat, afzuigkap en koelvriescombinatie ontbreken niet. Uiteraard is het mogelijk je keuken helemaal naar eigen smaak verder in te richten. De badkamer en het toilet worden startklaar opgeleverd, wil je hier je eigen twist aangeven, dat kan!

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek. We staan je graag te woord.
Welkom in Nijmegen, welkom in Koningsdaal!

Contact
  Bekijk actueel aanbod
  Contact