Buurtbarbecue Koningsdaal groot succes

4 september '18

Om te vieren dat Koningsdaal er weer wat nieuwe bewoners bij krijgt werd er op vrijdag 31 augustus een buurtbarbecue georganiseerd. Vanaf 17.30 uur waren (toekomstige) bewoners van Koningsdaal welkom op het grasveld tussen de Nymaweg en Winselingseweg bij de brug. De bewoners die al een tijdje in Koningsdaal wonen maar ook de kopers en huurders van fase 10a en 10b (waar de bouw al in volle gang is) en de toekomstige bewoners van fase 9 (bouw net gestart) waren van de partij. 

Het was mooi weer, er was een band en het eten was goed verzorgd. Van hamburgers tot maiskolven en van salades tot vers gebakken frietjes. Voor de kinderen was er een springkussen en een outdoor gym. Het was een mooi moment om onder het genot van een biertje zoveel mogelijk buren te ontmoeten. Met zo'n 350 aanwezige was dit een uitdaging!

Henri Schimmel, ontwikkelingsmanager bij BPD: “We hebben dit moment georganiseerd om het buurtgevoel verder te versterken. Uit de grote opkomst en het enthousiasme tijdens de happening concluderen wij dat wonen in Koningsdaal een trots gevoel van saamhorigheid geeft”.

  Bekijk het actuele woningaanbod
  Ik heb een vraag