Start verkoop fase 10b

6 juli '17

Vanwege het succes van Koningsdaal fase 10a, starten we op dinsdag 11 juli 17:00 uur met de verkoop van Koningsdaal fase 10b. Wil je in aanmerking komen voor een van de woningen? Volg dan onderstaande 3 stappen. Fase 10b bestaat uit bouwnummer 36 t/m 55. De brochure staat nu al online. Dinsdag volgen de prijzen per bouwnummer en staan de verkooptekeningen ook online. Zo kun je jouw keuze goed maken. 

Stap 1: Aanmelden voor jouw favoriet

Welke woning past bij jou? Ga naar het woningaanbod en klik op jouw favoriete woning waar fase 10b achter vernoemd staat. Er opent een pagina. Laat onderaan de pagina jouw gegevens achter in een grijs formulier. Let op: dit is nog niet de officiële inschrijving, daarvoor moet je ook nog stap 2 en 3 volgen. 

Inschrijfformulier

Stap 2: Schrijf je online voor de bouwnummers in

Op dinsdag 11 juli 17:00 uur ontvang je een e-mail met daarin een persoonlijke link naar het online inschrijfformulier. De mail wordt verzonden vanuit BPD en kan bij de spam terecht komen. Als extra controle wordt bij het openen van het inschrijfformulier gevraagd om je postcode in te vullen. Het is daarom van belang om stap 1 goed te doorlopen, daarmee maak je namelijk de postcode bij ons bekend. Op het online inschrijfformulier vul je jouw persoonlijke gegevens in en geef je maximaal 5 bouwnummers op, waarin je interesse hebt. Je rondt je inschrijving vervolgens af door te klikken op 'Inschrijving versturen'.  Let op: de inschrijving sluit op dinsdag 18 juli 17:00 uur. 

Stap 3: Wacht de toewijzing van de bouwnummers af

Na het verstrijken van de inschrijfperiode worden de woningen binnen enkele dagen toegewezen. Uiterlijk vrijdag 21 juli krijg je bericht. Wanneer er een woning voor je is gereserveerd, ontvang je vanuit de makelaar een uitnodiging voor een verkoopgesprek. Tijdens dit gesprek zal er dieper ingegaan worden op het plan, de woning en alles wat er bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt kijken. Helaas geen woning toegewezen gekregen? Dan sta je genoteerd als reservekandidaat en word je benaderd zodra er alsnog een woning voor je beschikbaar is gekomen.

Ik heb een vraag Contact
Welke woningtype heeft jouw voorkeur? Woningen