Gezellige start verkoop fase 7

2 juli '16

Zaterdag 2 juli ging de verkoop van Koningsdaal fase 7 van start!  Het was een zonnige dag met prachtige lucht, zoals op de foto te zien is. De splinternieuwe brochures werden uitgedeeld door het verkoopteam van Hendriks Makelaardij. Deze brochure is te downloaden of op te halen bij Robin Groenhuis van Hendriks Makelaardij aan Burchtstraat 124 in Nijmegen.

Dankzij vriendelijke kopers was er zaterdag ook een Stadsvilla te bezichtigen, hartelijk dank daarvoor. Het team van Trebbe stond in deze Stadsvilla om toelichting te geven over de meerwerkmogelijkheden, bijvoorbeeld een uitbouw. Een verkort overzicht van alle mogelijkheden staat onder downloads. 

Ondertussen werd er bij de maquette uitvoerig uitleg gegeven over de omgeving van Koningsdaal en de locatie van de volgende fases. De Financieel Adviseurs van Rabobank Rijk van Nijmegen gaven de bezoekers van de start verkoop inzicht over de mogelijkheden en financiële gevolgen van een hypotheek voor Koningsdaal. Wil jij weten hoe duur de 11 Stadsvilla's zijn bekijk dan de prijslijst. 

Belangstelling voor één of meerdere Stadsvilla’s kun je kenbaar maken door inlevering van het aanmeldingsformulier. Dit formulier dient uiterlijk Maandag 11 juli om 11 uur te zijn ontvangen door Hendriks Makelaardij.

Robin Groenhuis
Hendriks Makelaardij
Burchtstraat 124
6511 RJ Nijmegen
024-381 82 50
06-20 13 54 83
r.groenhuis@hendriks.nl

Na de sluitingsdatum zullen de Stadsvilla’s worden toegewezen. Bij meerdere inschrijvingen per Stadsvilla zal er een loting plaatsvinden. Iedereen die zich inschrijft wordt binnen 7 werkdagen na sluitingsdatum geïnformeerd over de uitkomst van de toewijzing. Vervolgens wordt aangevangen met de verkoopgesprekken.

Mocht je na het lezen van de verkoopdocumentatie nog vragen hebben, neem dan contact op met Robin Groenhuis van Hendriks Makelaardij.

Wij vertrouwen erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien jouw inschrijving graag tegemoet.


Met vriendelijke groet,
BPD, Trebbe en het verkoopteam van Hendriks Makelaardij

Nieuwbouw Nijmegen start verkoop