Het gezicht van de bouw: Niels

22 augustus '16

Koningsdaal ziet er al prachtig uit, maar wie hebben deze mooie woningen nu eigenlijk mede mogelijk gemaakt? Het gezicht van de bouw neemt je mee naar de bouwplaats. Voor de bouwvakantie was het gezicht van de bouw Willem, vandaag geeft hij het stokje door aan Niels.

Opvallend stuk vakwerk

Niels komt helemaal uit de achterhoek en is tegelzetter bij Koningsdaal. Momenteel is hij al enkele maanden bezig met het tegelzetten bij Koningsdaal. Niels werkt bij Teunissen & Becking, Trebbe werkt al een tijd samen met Teunissen & Becking. Niels zorgt samen met zijn team ervoor dat de prachtige materialen van Koningsdaal tot hun recht komen. Samen met zijn collega’s verzorgt hij dagelijks een opvallend stuk vakwerk.

Samenwerken

De medewerkers van Trebbe en Teunissen & Becking werken goed samen. De goede samenwerking zorgt voor een fijne werksfeer. De goede werksfeer is vooral in de keet te merken. Niels wenst alle kopers en toekomstige kopers van Koningsdaal veel liefde en woonplezier toe. 'Dat ze maar met een goed gevoel naar het tegelzetwerk mogen kijken.'

Bij wie kan ik terecht voor vragen? Contact
Welke woningen komen hier? Woningen