Koningsdaal fase 9 - Waalfront Nijmegen

Hoogste punt Koningsdaal fase 9 bereikt!

18 december '18

Binnen het mooie project Koningsdaal is afgelopen zaterdag het daadwerkelijke hoogste punt bereikt! Het torentje op de woning met bouwnummer KD184 is gemonteerd. Ben je benieuwd hoe ver ze met de bouw van jouw huis zijn? We delen graag de prognose voor de oplevering van de woningen uit Koningsdaal fase 9. 

Voortgang werkzaamheden

Erg fijn om te kunnen melden: de werkzaamheden op de bouwplaats verlopen volgens planning. Alleen het gevelmetselwerk heeft een kleine achterstand, dit ten gevolge van enkele dagen onwerkbaar weer (regen). Na de kerstvakantie gaat de afbouw van de woningen echt lopen, te denken aan onder andere het smeren van de dekvloeren en het aanbrengen van wand- en vloertegels in de sanitaire ruimten.

Prognose oplevering

Op dit moment houdt Trebbe de volgende indicaties aan:
• Blok 18 (bouwnummers KD195 t/m KD203): mei 2019.
• Blok 16 (bouwnummers KD174 t/m KD183): juni 2019.
• Blok 17 (bouwnummers KD184 t/m KD194): juni-juli 2019

Het streven is en blijft om alle woningen voor de bouwvak op te leveren. Let wel, dit is een prognose! Trebbe plaatst dan ook nog steeds een voorbehoud voor onder andere mogelijke hinder van weersinvloeden en voortgang werkzaamheden invoer nuts. We hopen op een zachte en droge winter.

Kijkmiddagen

De kijkmiddagen zijn ook ingepland, deze worden per bouwblok georganiseerd. Deze week ontvang je de uitnodiging per mail.

Fijne feestdagen!

Graag maken we dan ook, als bouwteam Koningsdaal, gebruik van dit moment om u alvast hele fijne feestdagen te wensen en een mooi gezond 2019 in uw nieuwe woning!

  Planning
  Ik heb een vraag