De bouw is gestart!

23 maart '20

De bouw is gestart en de casco's van de woningen staan fier overeind. Om dit te vieren hebben we nu een tijdelijke actie voor alle Stadsvilla’s die nog beschikbaar zijn in Koningsdaal fase 11!

All Inclusive

Ben jij ook zo gek op All Inclusive? Je betaalt 1 prijs en alles zit hier bij in! Bij All Inclusive denk je al snel aan een heerlijke cocktail, een royaal buffet en een zwembad met glijbanen. Maar in Koningsdaal houdt All Inclusive in dat je toekomstige Stadsvilla helemaal woonklaar opgeleverd wordt. De hele afwerking is inbegrepen in de vrij op naam prijs, jij hoeft alleen de gordijnen en lampen mee te nemen en alles wordt voor je gecoördineerd, da’s nog eens luxe!

image alt

Tuinklaar

Direct genieten van je eigen tuin, een schone binnenkomst zonder inloop van zand en vuil. De tuinen van de Stadsvilla’s in Koningsdaal worden opgeleverd met een compleet modern ingerichte tuin. In het tuinklaarpakket is opgenomen een volwaardig en compleet terras, voorzien van een aantal onverharde vlakken voor je planten en bloemen. De bestrating zal aansluiten op het achterpad van je woning. 

image alt

Keukenklaar

Je nieuwe woning is natuurlijk niet compleet zonder een fijne keuken, het hart van je woning waar je samenkomt met je gezin of heerlijk kunt borrelen met familie of vrienden. De luxe keuken is in ieder geval voorzien van een composiet werkblad, inductie kookplaat met afzuigkap, een combi magnetron, vaatwasser voor 12 couverts en een koelvries combinatie. Alle apparatuur is van Siemens. De keukenkasten worden greeploos uitgevoerd en sluiten geruisloos. Natuurlijk kun je de keuken helemaal naar jouw smaak samenstellen.

Download keukenbrochure
image alt

Wand- en vloerklaar

Je stadsvilla is natuurlijk niet bewoonbaar zonder wand- en vloerafwerking. Daarom is de wand- en vloerafwerking opgenomen in de tijdelijke All Inclusive aanbieding voor de Stadsvilla’s in Koningsdaal fase 11. Alle wanden in je nieuwe Stadsvilla worden afgewerkt met glasvezelbehang zonder structuur en geschilderd in een natuurlijke door jou te kiezen RAL kleur. Alle vloeren worden bekleed met een PVC vloer en bij de voordeur wordt een inloopmat gelegd. Egaliseren is inclusief. Kleuren en materialen kun je bekijken in het woonbelevingscentrum LIV.

image alt

Badkamer

Het bouwproces van de stadsvilla's is al goed op gang gekomen. Omdat een badkamer een belangrijke ruimte is in jouw woning, is er voor gekozen om de standaard inrichting te laten vervallen, zodat jij jouw badkamer helemaal naar eigen wens kunt inrichten. De meerwerkprijs van de standaard badkamer, ter waarde van € 5200,- , is van de v.o.n. prijs per woning afgetrokken. Ga jij voor die hippe zwartstalen douchewand of een heerlijk ligbad. De keuze is aan jou!

Contact

Koop je een Stadsvilla in Koningsdaal fase 11? Dan hang je alleen zelf nog de lampen en gordijnen op. Misschien is die cocktail dan toch niet zo'n gek idee. Zie jij dit helemaal zitten, neem dan contact met ons op voor vrijblijvend een optie en een persoonlijk gesprek. 

Contact
  Bekijk actueel woningaanbod
  Persoonlijk contact