Laatste bouwnummers Koningsdaal fase 11

26 februari '20

Het is je vast niet ontgaan, de bouw van Koningsdaal fase 11 gaat op volle kracht vooruit. De casco's van de stadsvilla's staan overeind en de contouren van de Waalkroon I en II zijn goed zichtbaar. Je kunt al een hele goede voorstelling maken hoe de woningen zich gaan verhouden tot de omgeving met uitzicht op de prachtige brug en de Waal. Wil jij dat ook? Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar!

image alt

4 lagen woonplezier

Alle stadsvilla's in Koningsdaal fase 11 hebben maar liefst 4 woonlagen, voor ieder gezinslid een eigen plekje om terug te trekken. Maar, ontvang je graag vrienden en familie? Dan is de leefkeuken op de begane grond perfect geschikt. Met een oppervlakte van ongeveer 45 m2 kun je hier naast een keuken met kookeiland ook een royale tafel kwijt om lekker te tafelen of spelletjes te doen. Ga je 1 verdieping hoger, dan vind de woonkamer, deze geeft uitzicht over de Waal of de Brug en heeft aan beide kanten veel lichtinval. Daarboven vind je nog een verdieping met 3 slaapkamers en een badkamer en op de laatste verdieping vind je een grote zolder die je geheel naar eigen wens nog kan indelen.

Bekijk actueel aanbod
image alt

Comfortabel appartement

Vind je al die trappen in je woning maar niks? Komt goed uit, want zowel in Waalkroon I als Waalkroon II zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Alle beschikbare bouwnummers hebben minimaal 2 slaapkamers, een royale badkamer, een compleet uitgeruste keuken en een woonkamer waar je heerlijk in thuis kunt komen. Alle appartementen hebben een vrij uitzicht over de Waal, waar elke dag iets anders te zien is. Dit uitzicht verveelt nooit!

Bekijk actueel aanbod
  Actueel aanbod
  Contact